fbpx

Telefon: +36 70 775 9484  

Bejárati ajtók

Teljesen mindegy, hogy Ön alumínium vagy acél / alumínium kivitel mellett dönt: a Hörmann házbejárati ajtóknál minden esetben a biztonság és az első osztályú design játssza a döntő szerepet.
További előnyt jelent a kiváló hőszigetelés – ezzel energia és pénz takarítható meg.

Az Ön új bejárati ajtója legyen különleges. Illeszkedjen a ház stílusához, reprezentatív kell, hogy legyen és ezáltal a tulajdonos jó ízlését kell igazolnia. A bejárati ajtó ugyanakkor magas fokú biztonsági igényeknek kell, hogy megfeleljen és magas hőszigetelési értékeivel segítenie kell az energia-megtakarításban.
Az alumíniumajtók sok tekintetben felülmúlják a műanyag vagy faajtókat.

Az előnyök:

  • jó hőszigetelés
  • magas fokú biztonság
  • jó hanggátlás
  • jó stabilitás
  • nem kell festeni

Az alumínium ajtók évek múltán is újnak néznek ki, emellett a legszélesebb választási lehetőséget kínálják a műszaki felszereltség és a design tekintetében.

Tisztelt Ügyfelünk!

Az alábbi űrlappal lehetőséget kívánunk biztosítani arra, hogy igényeinek megfelelő, személyre szabott árajánlatot készítsünk Önnek az előzetesen bekért adatok alapján. Az előzetes árajánlatot az Ön által megadott email címre hamarosan elküldjük.

A megrendelést követően szükség esetén szakemberünk a helyszínen méretellenőrzést végez, így a legyártott ablakok, redőnyök, ajtók ,kapuk méretéből nem adódhatnak megoldhatatlan problémák beépítéskor.

Cimkék: : Hörmann, biztonságos, stabil, bejárati ajtók, jó hőszigetelés, nem kell festeni