fbpx

Telefon: +36 70 775 9484  

Szalagfüggöny

Minimális energiaveszteség

A Hörmann Flex-szalagfüggöny különösen kedvező árú nyílászáró a nagy méretű csarnoknyílásokhoz. A strapabíró PVC-csíkok zárása jól tömített, nyitáskor csak a jármű vagy a rakomány szélességében nyílnak fel. Így erős átmenőforgalom esetén is a minimumra redukálható a hőveszteség. A kiváló minőségű, átlátszó Flex-szalagfüggöny javítja a fényviszonyokat és csökkenti a világítási költségeket. Alkalmas élelmiszeripari vagy gyógyszeripari felhasználásra, és mélyhűtött terekhez is.

A Clip függesztő-rendszer
E rendszerrel szalagfüggönyünk szerelése gyerekjáték.
A műanyag clipet a rászegecselt PVC-szalaggal együtt egyszerűen csak be kell akasztani az alumínium profilsínbe – bármiféle szerszám segítsége nélkül. A clipek és a PVC-szalagok kész egységként kerülnek kiszállításra. A szalagok szükség esetén könnyedén kiakaszthatók és cserélhetők.

Kiegészítők
Fényvédő szalagfüggöny hegesztéshez:S7 autogén (zöld) vagy S9 ívhegesztés (fekete), 300 × 3 mm-es szalagokkal
PVC-anyag mélyhűtött terekhez, hőmérsékletálló -35°C-ig, törési hőmérséklet -55°C (DIN 53372 szerint)

Tisztelt Ügyfelünk!

Az alábbi űrlappal lehetőséget kívánunk biztosítani arra, hogy igényeinek megfelelő, személyre szabott árajánlatot készítsünk Önnek az előzetesen bekért adatok alapján. Az előzetes árajánlatot az Ön által megadott email címre hamarosan elküldjük.

A megrendelést követően szükség esetén szakemberünk a helyszínen méretellenőrzést végez, így a legyártott ablakok, redőnyök, ajtók ,kapuk méretéből nem adódhatnak megoldhatatlan problémák beépítéskor.

Cimkék: : Hörmann, szalagfüggöny