fbpx

Telefon: +36 70 775 9484  

Tolókapuk

Tűzgátló tolókapu

A Hörmann tűz- és füstgátló tolókapuk egy- és kétszárnyú kivitelben, illetve teleszkópos tűzgátló tolókapu kivitelben is kaphatók. A gyors személyi átjáráshoz és kis szállítókocsikkal való áthaladáshoz ajánlott az integrált átjáróajtóval ellátott tűzgátló tolókapu. Külön kérés nélkül többcélú ajtóként is kaphatóak.

A tűzgátló szerkezetek a DIN 4102 szabvány szerint bevizsgáltak, a braunschweigi anyagvizsgáló folyamatosan ellenőrzi a minőségüket, és a Német Építéstechnológiai Intézet (DIBt) engedélyével rendelkeznek.
A biztonságos menekülési és mentési útvonalat nyújtó, füstbiztos tűzgátló tolókapuk emellett a DIN 18095 szerint is be vannak vizsgálva. Minden olyan helyen javasolt az alkalmazásuk, ahol sok ember fordul meg, és tűz esetén meg kell védeni őket a terjedő, életveszélyes füstgáztól.
A gyors személyi átjáráshoz és kis szállítókocsikkal való áthaladáshoz ajánlott az integrált átjáróajtóval ellátott tűzgátló tolókapu. Az integrált átjáróajtók, tűzgátlási okok miatt, alapvetően csúszósínes ajtócsukóval vannak felszerelve.

 

Udvari tolókapuk

A stabil acélprofilokból készült Hörmann udvari tolókapuk 16 méter nyílásszélességig komplett elemként szállíthatók. Így kétszárnyú változatban akár  32  méter széles szerkezet is szállítható. A szerkezet önhordó. Ennek előnye: csak csekély alapozási munkára van szükség, nincs vezetősín-szerelés, nincsenek kapufutási zavarok jegesedés, havazás vagy durva szennyeződés esetén sem.

Mindig optimálisan igazodik
A kapuszárny előfeszítésével a lehajlás csökkenthető.Ezt egy feszítő elem teszi lehetővé, amellyel az elülső kapuél magassági szintje, akár utólag is korrigálható. A kapulap pontosan az áthajtóúton fut.

  

Tisztelt Ügyfelünk!

Az alábbi űrlappal lehetőséget kívánunk biztosítani arra, hogy igényeinek megfelelő, személyre szabott árajánlatot készítsünk Önnek az előzetesen bekért adatok alapján. Az előzetes árajánlatot az Ön által megadott email címre hamarosan elküldjük.

A megrendelést követően szükség esetén szakemberünk a helyszínen méretellenőrzést végez, így a legyártott ablakok, redőnyök, ajtók ,kapuk méretéből nem adódhatnak megoldhatatlan problémák beépítéskor.

Cimkék: : tolókapu, tűzgátló tolókapu, udvar tolókapu, füstbiztos, tűzálló