fbpx

Telefon: +36 70 775 9484  

Szekcionált garázskapuk

Szekcionált kapuk - Az Ön egyedi igényeinek is megfelelő kapu Hörmann márkaminőségben


Az elegáns automata szekcionált kapu függőlegesen felfelé nyílik. Így nagyobb tér áll rendelkezésre a garázsban és a garázs előtt is, valamint a teljes áthajtóút szabaddá válik. A szekcionált kapuk beépítésénél a nyílás alakja nem játszik szerepet, valójában mindegy, hogy a nyílás négyszögletes, letört-sarkú, körszegmenses vagy köríves formájú, így ideális megoldást jelentenek garázskapu felújítás és csere esetén is. 

A kapulapok és a keretek tűzihorganyzott acéllemezből készülnek, s jó minőségű poliészter alapozófestéket kapnak. Majd a felület Woodgrain faerezet mintázattal látják el. Ez a legjobb hosszútávú védelem az időjárás viszontagságai és a kisebb karcolások ellen. A négy oldalon elhelyezkedő tartósan elasztikus és időjárásálló tömítésnek köszönhetően optimálisan szigeteltek.
Mind a kapuknál, mind a külsőre megegyező mellékajtóknál a borgavastagság egzakt módon a különböző kapumagasságokhoz van hozzáigazítva.

Típusai:

 

LPU 67 Thermo

LPU 67 Thermo

Az energiatakarékos kapu a 67 mm vastag lamelláknak köszönhetően kitűnik kiváló hőszigetelésével.
LPU 42

LPU 42

A duplafalú LPU 42 kapu a 42 mm vastag lamelláival nagyon jó hőszigetelést nyújt.
LTE 42

LTE 42

Az egyhéjú LTE 42 kapu a kedvező árú megoldás az olyan különálló garázsokhoz, melyeket nem szükséges hőszigetelni.

Mintázat:

A mindig elegáns vékony bordázat

A mindig elegáns vékony bordázat

A Hörmann bordázott kapuk a tökéletesen egyenletes felosztásról ismerhetők fel.* Ennek oka, hogy a bordatávolságot pontosan hozzáigazítják a különböző kapumagassághoz. Bordázott kapuk egyhéjú vagy duplafalú kivitelben kaphatók, az utóbbi masszívabb és jobb a hőszigetelése.
A klasszikus közép-kazetta

A klasszikus közép-kazetta

A kazetta elrendezést minden kapumérethez külön kiszámítjuk. Ezért pontosan egyforma távolságok vannak a kazetták között és a széleknél. Figyelje csak meg! Ez az esztétikai harmónia a Hörmann kazettás kapuk egyik legfontosabb jellemzője
A reprezentatív fa-kazetta

A reprezentatív fa-kazetta

Amennyiben lakóházának külső megjelenésénél domináns elem a fa, akkor különösen jól érvényesül ez a Hörmann kazettáskapu. A kapu válogatott fából készül, elsőosztályú megmunkálással.

Videók:

Garázskapu-meghajtás - a megnyugtatóan biztonságos megoldás

Hörmann BiSecur rádiós rendszer – tanúsított biztonság

Biztonságos, kényelmes, különleges: Hörmann BiSecur rádiós rendszer

Hörmann klímaérzékelő az automata garázsszellőztetéshez

 

 

Ajánlatkérés lakossági felhasználású garázskapura

 

 

 Kérjük töltse ki az alábbi adatlapot és mi hamarosan jelentkezünk az ajánlattal!
A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Cimkék: : Garázskapuk, garázskapu bordázat, Hörmann BiSecur, szekcionált garázskapuk, Hörmann, hőszigetelt, Hörmann meghajtás