fbpx

Telefon: +36 70 775 9484  

Oldalra futó szekcionált kapu

A különleges beépítési szituációk és követelmények kapuja


Különleges beépítési szituációkban a Hörmann oldalra futó szekcionált kapuk jelentik az ideális megoldást. Ez a kapukialakítás a billenő-, szekcionált- és garázs-redőnykapukkal ellentétben nem felfelé, hanem oldalra nyílik. Ez nagy előnyt jelent, ha például tárolási célra (pl. szörfdeszkák tárolására) szabadon akarják hagyni a garázsmennyezetet, vagy ha a kapulap építészeti okokból (lejtős födém, alacsony szemöldök, útban lévő csatornacsövek) nem helyezhető el, illetve nem szerelhető fel a mennyezet alá.

A 42 mm vastag, PU-kihabosított szendvicspanel nagyon jó hang- és hőszigetelést, valamint a kapulapnak nagy stabilitást, illetve nyugodt kapufutást biztosít.

Akár 4 felület közül választhat, melyek színét a háza külsejének megfelelően választhatja meg. 15 azonos árú alapszín, kb. 200 RAL szerinti szín, valamint 3 Decograin dekor közül válogathat. Hogy hosszú időn át gyönyörködhessen az új kapuban, a felületek optimális rozsda elleni védelemmel vannak ellátva. Tűzi horganyzott anyag és kétoldali poliészter alapozás gondoskodik arról, hogy az esővíz nyomtalanul leperegjen.

Motívumok

M-birdás

M-birdás

L-bordás

L-bordás

Kazettás

Kazettás

L-bordás, 461 jelű motívum

L-bordás, 461 jelű motívum

L-bordás, 462 jelű motívum

L-bordás, 462 jelű motívum

L-bordás, 469 jelű motívum

L-bordás, 469 jelű motívum

L-bordás, 481 jelű motívum

L-bordás, 481 jelű motívum

Felületek

Woodgrain

Woodgrain

A kedvező árú, erős Woodgrain felületnél, melyen az eredetihez hű fűrészfog-mintázat található, a kisebb karcolások problémamentesen kijavíthatók.
Sandgrain

Sandgrain

Ez az ártudatos építőknek szánt, finoman strukturált Sandgrain felület különösen alkalmas a modern stílusú házakhoz.
Silkgrain

Silkgrain

A selymesen sík Silkgrain felület, mely nemes megjelenést kölcsönöz a kapunak, a legjobb választás a modern architektúrákhoz.
Decograin

Decograin

A Decograin felület részletekig valósághű, egyedi fa kinézetet, illetve nemes antracit-metál eleganciát kölcsönöz a szekcionált kapunak.

Videók

Garázskapu-meghajtás - a megnyugtatóan biztonságos megoldás

Hörmann BiSecur rádiós rendszer – tanúsított biztonság

Biztonságos, kényelmes, különleges: Hörmann BiSecur rádiós rendszer

Hörmann klímaérzékelő az automata garázsszellőztetéshez

 

Tisztelt Ügyfelünk!

Az alábbi űrlappal lehetőséget kívánunk biztosítani arra, hogy igényeinek megfelelő, személyre szabott árajánlatot készítsünk Önnek az előzetesen bekért adatok alapján. Az előzetes árajánlatot az Ön által megadott email címre hamarosan elküldjük.

A megrendelést követően szükség esetén szakemberünk a helyszínen méretellenőrzést végez, így a legyártott ablakok, redőnyök, ajtók ,kapuk méretéből nem adódhatnak megoldhatatlan problémák beépítéskor.

Cimkék: : Garázskapuk, szekcionált garázskapuk, Hörmann, biztonságos, motoros, oldalra futó