Jelenlegi helyHasznos tanácsok

Hasznos tanácsok

warning: Creating default object from empty value in /var/www/clients/client76/web78/web/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

-nyílászárókhoz -garázskapukhoz -szárnyaskapukhoz -tolokapukhoz

Toló kapu

 

Toló kapuk automatizálása:

Ezen típusú kapuknak mozgatása fogaskerekes hajtású motorral lehetséges, mely a fogasléc segítségével mozgatja a kaput. Ezeknek a motorok mozgatásához egy vezérlőegység szükséges és további kiegészítők: -rádió vevő, távirányító, kulcsos kapcsoló
-fotocella pár, villogó lámpa

Szárnyas kapuk

 

Szárnyas kapuk automatizálása:

Ezen típusú kapuknak mozgatása több megoldással lehetséges, általában legtöbbet használt az orsó hajtású motorok .Ezeknek a motorok mozgatásához egy vezérlőegység szükséges és további kiegészítők: -rádió vevő, távirányító, kulcsos kapcsoló, fotocella pár

Garázskapunyitó motorok

 

Garázskapunyitó motorok:
Egyaránt használhatóak billenő és szekciós kapukhoz.
Léteznek láncos és szíjas hajtású motorok. A láncos hajtású motorok karbantartást igényelnek. Velük szemben a szíjas motorok korszerűbb csendesebb járásúak és karbantartás mentesek.

Kapunyitók

 

Általánosságba a kapunyitókról, ami alapján kiválaszthatjuk a számunkra ideális kapunyitóberendezést, ehhez szeretnénk hasznos információinkat megosztani Önökkel.

Garázskapu beépítés

 

Hasznos tanácsok garázskapu beépítéséhez

Garázskapu vásárlására rászántuk magunkat, pár gondolat, ami fontos lehet vásárlás előtt.

Ablakok

 

Általános
Hazai piacon igen nagy a kínálat nyílászárókban, is mint más termékeknél ,mielőtt nyílászárót vásárol az ember érdemes a nyílászárok tulajdonságaival tisztába lenni ,ezért pár gondolatba leírjuk mire kell ügyelni vásárlás előtt.